Podporuje mojeID

KONTAKTY

AIKY, s.r.o.
Zelené náměstí 1290
686 01 Uherské Hradiště
tel: +420 777 305 536
info@aiky.cz
IČO: 29212073 DIČ: CZ29212073
kont. osoba: Ivana Križánková

NOVINKY

arr3Garance dodání do VánocU objednávek obdržených do pátku 16.12.2016 garantujeme dodání do Vánoc s využitím dopravy... arr3Dovolená 2016Ve dnech 23.-30.7. jsme na dovolené. Vaše objednávky vyřídíme v pondělí 1.8.2016. Děkujeme za... arr3Zásilkovna.cz Pro zkvallitnění našich služeb jsme pro Vás zprovoznili nový způsob dodání prostřednictvím...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 790,00 Kč (31,60 EUR)
skladem
Cena 855,00 Kč (34,20 EUR)
skladem
Cena 790,00 Kč (31,60 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 299,00 Kč (11,96 EUR)
skladem
Cena 190,00 Kč (7,60 EUR)
skladem
Cena 640,00 Kč (25,60 EUR)
skladem

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 

Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.

 

Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží a portál Heuréka.cz, kterému je poskytnuta e-mailová adresa zákazníka jakožto zpracovateli osobních údajů za účelem přípravy a odeslání dotazníku zjišťování spokojenosti s nákupem pro službu "Ověřeno zákazníky".